Lynn

Oprichtster en zaakvoerder van Dance Duplex. Ze staat in voor de lessen minidans, kleuterdans, kidsdance, jazz en modern mix. Verder legt ze zich toe op het algemene management, ondersteuning van de lesgevers en het uitvoeren van interne en externe dansprojecten.

Haar dansverhaal start op 4-jarige leeftijd. Ze volgt ballet en keurturnen in Deurne. Op haar 7 jaar doet ze auditie voor de Young Artist School te Edegem. Onder leiding van Maggy Toussaint start ze de opleiding jazz, klassiek, choreografie en zang. Tijdens deze opleiding werkt ze voor mediaproducties van VTM en Eén zoals: TOTZ, Droomfabriek, Typisch Chris, nieuwjaarspecials, … Maar ook reclamespotjes opnemen en inspreken, backing vocals, optreden in o.a. Arenbergschouwburg, … horen bij deze leerschool.

Je zag haar misschien in Het Swingpaleis…

Als tiener zoekt ze wat afwisseling op en volgt ze lessen Hip Hop, modern en Afrikaanse dans bij onder andere Carte Blanche en Arabesque. In 2001 start ze de opleiding Bachelor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie die ze in 2004 met succes beëindigd. Voor haar thesis bestudeerd ze Cheerleading in de VS en ging daarvoor op stage bij de New York City Dancers in New York (Cheerleaders van New York Knicks).

Na een auditie in 2004 komt ze bij Act Creators terecht onder leiding van Larissa Ceulemans. Ze werkt als vaste danseres bij het Swingpaleis, deed opdrachten voor L’Oreal in Amsterdam, Joico, Columbia in Bern, Swingpaleis live on stage in het Sportpaleis, etc.

Na haar uren als leerkracht lichamelijke opvoeding, begon ze dansles geven op verschillende locaties en kwam zo per toeval Kris tegen.

En zo kwam in 2007 Dance Duplex tot stand…