Trots op jezelf?
Daarvoor doen we ‘t.

Als jij je goed voelt en vol energie zit, is het
“mission accomplished”.

Trots op jezelf?
Daarvoor doen
we ‘t.

Lynn: de drijvende kracht achter Dance Duplex

Dance Duplex doet jou bewegen. Zelf dans ik sinds mijn vierde, vaak in dansscholen die niet echt warm of persoonlijk aanvoelden. Met Dance Duplex wilde ik het anders doen. De studio werd een plek waar kinderen en jongeren zichzelf kunnen zijn, vertrouwen opdoen, nieuwe dingen leren, vrienden maken; waar volwassenen hun stress vergeten en sterker worden, zowel fysiek als mentaal.

In de spotlights

Bij Dance Duplex zijn we oprecht geïnteresseerd in wie bij ons komt dansen. Je krijgt mijn volle aandacht en energie, en individuele begeleiding. Techniek en focus zijn belangrijk, maar daarnaast is samen sporten ook gewoon leuk.

“Wie bij ons binnenkomt, krijgt
zin om erin te vliegen.”

New York, New York

Ik volgde een opleiding jazz, klassiek, choreografie en zang, en Lichamelijke opvoeding en Bewegingsrecreatie. Tijdens mijn studies dook ik al eens op in TOTZ, De Droomfabriek en andere tv-programma’s. Voor mijn stage trainde ik een week bij de New York City Dancers, de cheerleaders van de New York Knicks. Daarna werd ik onder meer een vaste Swingpaleis-danseres. Al die ervaringen komen goed van pas bij Dance Duplex.

DanceDuplex - over ons

Meet the team

Meet the team Meet the team Meet the team Meet the team Meet the team Meet the team

DanceDuplex -over ons - Lynn

Lynn

Oprichtster is Lynn dé persoon om je vragen over de lessen, organisatie en planning aan te stellen. Lynn geeft Kleuterdans, Kidsdance, Jazzballet voor kids en tieners, en Modern Mix, en work-outs zoals Butt Burn, Fit & Fabulous en Me-Time.

DanceDuplex -over ons - cheyenna

Cheyenna

Cheyenna is een getalenteerde danseres en onze gepassioneerde lesgeefster Minidans, Kleuterdans, Dance Fun en Modern Mix. Naast de coach van het Miniteam en het Showteam is ze de rechterhand van Lynn. Al 10 jaar zorgt Cheyenna voor extra vrolijkheid bij Dance Duplex.

DanceDuplex -over ons - Serge

Serge

Een topdanser en choreograaf die zelf de muziek mixt voor zijn lessen Hiphop en voor de Dance Work-out: Serge drukt al 15 jaar een unieke stempel op Dance Duplex. Hij coachte het hiphopteam Base Camp al naar heel wat overwinningen, net als zijn hiphopduo. Zita en Juul werden bijvoorbeeld Europees Kampioen in 2022.

Jill

Met lessen van Jazzballet tot Hiphop laat Jill zien hoe veelzijdig ze is. Ze zoekt continu naar nieuwe manieren om haar dansers te inspireren, en om haar hiphopteam Finest naar een nog hoger niveau te tillen.

Jade

Van les volgen naar lesgeven: Jade is helemaal thuis bij Dance Duplex. Ze leidt het hiphopteam United, geeft Hiphop en coacht het hiphop-trainingsteam. Jade daagt zichzelf uit in haar universitaire opleiding, en door mee te doen aan danswedstrijden en -workshops in verschillende stijlen.

DanceDuplex -over ons - Julie

Julie

Voor haar lessen Modern Mix en Jazzballet kan Julie terugvallen op jaren ervaring als professionele danseres in tv-shows en musicals, zoals The Red Star Line. Deze positieve en constructieve coach doet leerlingen het beste van zichzelf geven.

DanceDuplex -over ons - Jade

Britt

Britt is al jaren lid bij Dance Duplex, onder meer van het hiphopteam Base Camp. Tijdens haar lessen Hiphop en Jazzballet is ze haar toegankelijke en gemotiveerde zelf. Leerlingen kunnen heel wat opsteken van deze danseres, die telkens een topniveau haalt.

Litsa

Voor de lessen Kids Dance rekenen we op Litsa. Deze knappe coach zet zo haar studie Lichamelijke opvoeding om in de praktijk, én benut ten volle haar jarenlange ervaring als danseres bij Base Camp.

Lara

Met Lara is de cirkel rond. Dit danstalent assisteert Lynn bij Kleuterdans, en was 16 jaar geleden zelf het allereerste kleutertje dat bij Dance Duplex werd ingeschreven. Lara studeert Pedagogie van het jonge kind en weet van aanpakken.

Herbeleef onze events